Ofte stillede spørgsmål

Hvor bliver butterfly fra BowBow produceret?
Alle butterfly fra BowBow syes i hånden og alt arbejde foregår i en lille systue i Kolding. Du får altså en butterfly som ikke blot er designet men faktisk også syet her i Danmark.


Jeg har svært ved at vælge - er det muligt at komme forbi og se dem i virkeligheden?
Det kan nogle gange være svært at vurdere hvilken butterfly man synes bedst om ud fra billeder på en hjemmeside. Du er derfor meget velkommen til lave en aftale om at komme forbi os i Kolding og både se og mærke de mange forskellige designs.

Skriv en besked eller send en mail på kontakt@bowbow.dk for at aftale nærmere. Tag gerne en eller flere skjorter med, så du er sikker på at finde en butterfly der matcher din stil.


Jeg bor laaaangt fra Kolding - kan jeg få tilsendt en stofprøve?
Helt sikkert. Send en besked og skriv hvilke designs du har i tankerne. Så sender vi dig en eller flere stofprøver, så du nemmere kan tage stilling til hvilke butterfly du skal bestille.


Jeg har noget stof, som jeg godt kunne tænke mig blev lavet til en butterfly - kan det lade sig gøre?
Det kan det helt bestemt. Eneste krav er at der er stof nok og at du kan levere det til os. Send os en besked så vi kan aftale nærmere.

Laver BowBow specialdesignede butterfly?
Ja da. Du kan få lavet en helt unik butterfly der opfylder alle dine ønsker. Bare send en besked eller giv os et kald, så tager vi en snak om hvad du har i tankerne.


Kan man også få selvbindere fra BowBow? 
Det kan man i hvert fald! De fleste mønstre du finder på siden kan laves som selvbinder-butterfly. Bare send os en besked om hvilket mønster du ønsker og så laver vi en selvbinder specielt til dig!

Finder du ikke lige et mønster i shoppen som passer til din stil, så send en besked med dine ønsker. Så vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe det helt rigtige stof, så du kan få den butterfly du drømmer om. Skriv til os for pris.

 

Min søn vil så gerne ligne sin far - kan BowBow lave en butterfly til ham også?
Det forstår vi da godt at han gerne vil! Det ser simpelthen også så sødt ud, når far og søn matcher hinanden. BowBow laver selvfølgelig også butterfly som far & søn sæt. Til de helt små laver vi både en mindre sløjfe og en særlig rem og er det til junior sørger vi for at remmen laves i en størrelse så den passer ham. Send en besked med dine ønsker - så finder vi sammen ud af hvad der passer jer bedst.

 

Kan BowBow levere butterfly til et bryllup?
Selvfølgelig - intet vil gøre os mere lykkelige end at bidrage til at jeres bryllup bliver en succes. Lad os sammen finde det perfekte look, hvad enten det er til brudgommen eller til samtlige af brylluppets mandlige gæster.

BowBow kan selvfølgelig også levere matchende lommetørklæder samt spænder/elastikker til damerne, så det hele går op i en højere enhed.


Hvad så med butterfly til en barnedåb?
Vi laver også butterfly til børn og babyer helt ned til 3 måneder. Sammen finder vi det helt rigtige stof og så laves der en ekstra lille sløjfe, som passer til barnet.

Til de helt små, laves remmen med velcro-lukning, så den er nem og ikke mindst hurtig at få af.

Af sikkerhedshensyn bør du aldrig lade dit barn lege uden opsyn, hvis han/hun har en butterfly eller andet om halsen.


Konfirmation 2021. Butterfly eller slips?
Hvad enten man vælger slips eller butterfly er det vigtigste at konfirmanden føler sig godt tilpas på sin store dag. BowBow kan specialdesigne en butterfly så konfirmandens personlige stil skinner igennem. Send en besked så vi kan aftale nærmere.


Må jeg sende et billede af min nye butterfly og en historie til BowBow som I vil dele på jeres side?
Det vil vi da blive super glad for! Du kan besøge BowBow's side på Facebook hvor du kan uploade dit billede og din historie - eller du kan sende en mail til kontakt@bowbow.dk - er du på instagram kan du også tagge BowBow.dk på dine billeder ved at skrive @bowbow.dk


Hvem står bag BowBow.dk?
BowBow.dk drives af:
Ann-Britt Smorawski & Esben Pedersen
Skolebakken 35
6000 Kolding

kontakt@bowbow.dk


Jeg har et spørgsmål, som jeg ikke har kunnet finde svar på her på siden?
Skriv endelig til os på kontakt@bowbow.dk eller via kontktformularen her - så svarer vi så godt vi kan og selvfølgelig hurtigst muligt! :)