Om BowBow.dk

BowBows historie
Jeg tror de fleste af os har prøvet at skulle til fest og mangle prikken over i’et for at fuldende aftenens outfit. Det var i hvert fald tilfældet, da min kæreste skulle til en 30-års fødselsdag/gallafest i sommeren 2015.

På jagt efter en flot butterfly som jeg kunne overraske ham med, tog jeg rundt til en lang række af byens herretøjsbutikker, men måtte vende tomhændet hjem. Jeg kan stadig huske hvor skuffet jeg var over det meget begrænsede udvalg og den manglende kvalitet i udførelsen. Så jeg begyndte at søge på nettet, men fandt hurtigt ud af at det heller ikke var her man kunne forvente at finde en kvalitets-butterfly hvor der var kræset for detaljerne. Desværre er der blevet en tendens til at alt handler om pris frem for kvalitet. Og det er synd. 

Dansk kvalitet og design
Der findes heldigvis nogle få virkelig dygtige danske designere, som går meget op i deres håndværk og laver nogle super flotte butterfly, men ingen af dem faldt desværre lige i min kærestes smag. Så hvad gør man så?

Til min fødselsdag i 2014 havde Esben foræret mig en symaskine, fordi jeg gerne ville sy tøj til vores nyfødte datter Eva-Marie, så da han havde sagt nej for ca. 25. gang til en af de butterfly jeg havde foreslået ham, spurgte han, om jeg da ikke bare lige kunne sy en selv? Hvor svært kan det være, sagde han.

Herhjemme er der sjældent langt fra ord til handling, så inden længe var vi i gang med at designe den første butterfly og kort tid efter startede Esben og jeg bowbow.dk


Mange hilsener fra
Ann-Britt & Esben // BowBow